viernes, 7 de marzo de 2008

Els dibuixos de la infància o com tornar a ser petit


Grease o Dirty Dancing? Son Goku o els Power Rangers? El Equipo A o Bonanza? Sensación de vivir o el coche fantástico? Naranjito o Oliver i Benji? I Verano azul, els Fruitis i E.T? En la majoria dels casos, cada un dels citats anteriorment han protagonitzat la infància dels qui ara estan dins la dècada dels 20 anys. Aquests, en definitiva, han conformat la nostra cultura televisiva. Ells són, per molts de nosaltres, la nostra cultura i els nostres més grans records de la infància.

http://es.youtube.com/watch?v=GN_pxhjytgI

Aquest vídeo penjat al portal de Youtube ens permet tornar a ser petits per uns minuts, i reviure aquells moments que desitjaríem protagonitzar novament.

Des del meu punt de vista, es tracta d'una peça audiovisual que mereix especial atenció perquè és una mena de recopilatori cultural de la nostra vida.
Cada pla que es disposa a sortir és una sorpresa per l'espectador, qui inmens dins una banda sonora més que adequada, oblida el present i retorna al passat més llunyà, i alhora més recent de la seva vida.

Partint de la base de que tot és cultura, no podem negar aquest reconeixement a aquesta peça audiovisual que ens presenta novament el portal d'Internet més famòs, que tants bons moments ens fa passar.

No hay comentarios: