martes, 15 de abril de 2008

Risto Mejide, un nou reclam editorial


Risto Mejide és, a dia d'avui, el persontage televisiu més graciós, posat que com a mínim fa riure. El panorama que la televisió ens prepara nit rere nit, el temps en el qual es consumeix més aquest mitjà, deixa molt a desitjar.

Mejide és ja més que conegut dins la nostra societat: reconegut director creatiu publicitari (ha treballat per U2 i BMW), també és i ha estat jurat d'Operación Triunfo (treball que l'ha fet conegut a nivell nacional), col·laborador del gratuït ADN, i ara, també, aprofitant la tirada de la seva fama, s'ha converit en escriptor. El pensamiento negativo. Acierta mal y pensarás és el nom del seu primer llibre, publicat per Espasa-Calpe, i que respon a un conjunt de reflexions que es decanten per refusar la hipocresia, les aprences i la intenció de sempre agradar als altres.
Risto és prou conegut pels seus comentaris sarcàstics i bordes que va destinar als concursants de l'edició del 2006 del programa que intenta fabricar artistes de la cançó. De fet, aquesta és l'etiqueta que se li ha quedat, i pel que sembla, la que intenta seguir cultivar. El llibre, doncs, deu anar en la mateixa línia, posat que parla d'una llista de fracasos existents, entre els quals hi podem trobar Operación Triunfo.

Frases com "No soy un borde, sólo digo lo que pienso", "Sólo me fío de mis enemigos, ellos me dicen la verdad" o "La estupidez es como la halitosis o como una falta de ortografía. La sufre todo el mundo menos el que la comete" caracteritzen el seu tarannà, i són frases que estan pal·leses al seu nou i únic lliure. Per tant, així ja sabem una mica del que tracta i quin nivell de borderia hi podem trobar.

Risto és una de les persones, que per la seva forma de ser, o cau en gràcia o cau en desgràcia. Així doncs, tant els seus seguidors com els seus contrincants sabran si es volen llegir el llibre, posat que ja saben què es trobaran i quin és el seu mode de veure la vida. El pensamiento negativo. Acierta mal y pensarás no aportarà res de nou, que no poguem deduir d'una aparició i un comentari seu als mitjans de comunicació.
Per tant, coneixent una mica la seva forma d'actuar i de pensar, la lectura del llibre, si es fa, serà per gust i per veure de quina manera manté el seu nivell de sarcasme i males paraules, i no pas per descobrir alguna cosa nova sobre la seva persona.

No hay comentarios: