miércoles, 14 de mayo de 2008

El blog de n'Helena Ges

Tona, Tona i més. El blog de l'Helena Ges, i no ho dic en to despectiu ni molts menys, tracta en profunditat tots els actes culturals que es fan en el poble, Tona. Es tracta doncs, d'un blog cultural en el qual s'hi pot trobar, apart d'una agenda cultural dels actes preparats en aquesta població, també hi podem trobar els comentaris sobre actes culturals de la facultat de Ciències de la Comunicació als quals ha acudit , així com també, altres esdeveniments culturals del seu poble, que ajuden a compendre una mica la Cultura de Tona.

El blog, doncs, serveix per saber una mica d'ella (de la seva autora), i dels seus gusts i opinions a nivell cultural i també per conèixer la seva localitat, què per a una estrangera a Catalunya, resta totalment desconeguda. LA idea de centrar el blog cultural en la seva població és una idea que aplaudiria, perquè, què millor que tractar el temes i els actes que tens més propers per donar-los a conèixer de primera mà?

Pel que fa a l'estructura del blog, doncs, hauríem de comentar el seu estil senzill i la visualitat dels seus continguts, ja què té la virtut d'amenitzar els seus continguts amb diverses imatges, links a pàgines web i vídeos.
Crec que queda bastant clar què el seu blog es podria anomenar: "La bellesa i la importància de la cultura local". Visiteu-lo, no té desperdici: http://helenages.blogspot.com/

No hay comentarios: